Dom > О нама

Тхинкроцк Стоне


Тхинкроцк Стоне је одушевљен што вам нуди више од 15 година најбољег искуства у материјалима од камена од мраморног гранита. Сва израдња се одвија у сопственим објектима, осигуравајући нашим купцима да примају највиши квалитет услуга на најконкурентнијим ценама.


Тхинкроцк Стоне је комплетни сервисни мермер, гранит, базалт, пешчарница, произвођач камених камена, стварајући извор "оне стоп схоп" за ваше пројекте на отвореном и унутарњем простору.


Наше услуге обухватају САД, Канаду, Аустралију, УАЕ, Катар, Сингапуру, Малезију и сл. Већ смо ставили наше име на снабдевање многим пројектима, попут Цхарлес Перкинс Центра на Сиднејском универзитету, Аеродрома Абу Даби, Заиед Университи Цампус Девелопмент, индексног торња, Д1 торња итд.

marble granite projects 1.jpg

Креатор квалитета, конкурентна цена и временски распоред су приоритет у Тхинкроцк Стоне-у. Ми обраћамо пажњу не само на најфиније детаље вашег пројекта, већ и на ваш распоред и безбрижност; желимо да будете сигурни да је ваша инвестиција завршена онако како желите, на време и са највишим квалитетом у индустрији.

marble granite slabs production process 1.jpg


Тхинкроцк Стоне пружа сваком купцу персонализовану услугу и гарантује све наше послове. Поносимо се на нашу умјетност у фабрици, нашој репутацији и задовољним купцима.


Слободно посетите наше фабрике да бисте сазнали више о нашем процесу, упознајте наше особље и научите како можемо помоћи у успјешности Вашег пројекта. Наш талентовани тим професионалаца је спреман да вам служи.

natural stone quarry.jpgstone material factory.jpg

our stone display fairs.jpgstone quality guarantees.jpg