Dom > О нама > Наша фабрика

ourfactory.jpg

Наша фабрика је опремљена најнапреднијом производном опремом у индустрији: производна линија за аутоматско ваљање великих плоча, ЦНЦ аутоматска линија за лепак за прскање, производна линија супер вреће за пресовање, деформисана линија за производњу плоча и разне помоћне опреме, опрема за испитивање квалитета.

Развој производа и производња засновани су на зрелим европским технологијама и процесу производње, реализацији композитне плоче годишње производње: 600000 ㎡, енергије штедних производа годишње производње: 600000 Лм.

Тренутно, наша фабрика је прошла националну сертификацију високих и нових технологија и освојила листу десетог индустријског производа у кванзхоуу.

Наши производи углавном укључују плочу од соје, сендвич плочу, штедњу енергије, метални плафон итд.

Производи покривају декорацију зидова завеса, унутрашњу декорацију, зидно тијело, метални плафон, сенчење зграда, специјалну декорацију, као што су: изолација звучног апсорбовања украсног зида са интеграцијом, интеграцијом функција, интелигентним системом за контролу сјенила итд.

Освојили смо неколико националних патената, независно истраживање и развој производа, као што су алуминијумски панел са сатомом, изолациони звучни системи, пљоснати плафони, суви типови заптивних плоча са вањским зидовима и систем за инсталацију плафона вјетроелектране као што је патент.

Фабрика се сагледава из перспективе корисника, како би купцима пружила потпуна решења за прилагођавање, био је на аеродрому Тиањин Бинхаи, брзим транзитним системом БРТ аутобусом, метроу Мелбоурне, Кунминг универзитету науке и технологије, тиањин меијианг конгресу и изложбеном центру, цхенгду биг рубик коцке пројекте као што су извођење уметничког центра са најбољим техничким решењима.