Crni bazalt kamenih pločica ploče

Crni bazalt kamenih pločica ploče

Tan Brown granit je jedan od poznatiji graniti iz Indije u svetskim tržištima. Ima dobar učinak u nose dokaz, ogrebotina, vlage, kalup i toplote otporna i treba mi manje održavanja.

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Crni bazalt kamenih pločica ploče

Crni bazalt pločice mnoge usesin eksterijer obloge, eksterijer ploče, površine podova i zidova, izgledaju sjajno kao za prostorni zvuk u bazenima i izgledati dobro kada se koristi za odevali na wallespecially.

Drugo ime:Hainan crni
Zemlja: Kina
Dostupni završi: prerezanim polirani, izbrusio, helikopter je u plamenu, pranje kiselina, Četkica-mrtav pijan isklesano.
Učitavanje porta: Hainan, Kina
Sečenje tolerancije: +/-1mm

Srodni proizvodi:Crni bazalt Kaldrma, crni bazalt utiranje, crni bazalt šljunka, crni bazalt pločice ploče, crni bazalt pločice, crni bazalt skupova, патиоси terase, staze, Driveways, korake, s tim kamenjem, okružuje bazen, Pier kapeDobro došli u nabavci čista prirodna kvaliteta crni bazalt kamen složi ploče iz Thinkrock kamena koji je dobro poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Mi smo jedan od svetskih poznatih marki. Poznat po visokog kvaliteta, velike čvrstoće i dobra dekoracija i praktičnu vrednost, ovaj kamen ne zaslužuje tvoje poverenje.

Hot Tags: Crni bazalt kamenih pločica ploče Kine, fabrika
Srodni proizvodi
Istraga