Pločica bež vapnenac Moca krema za zid obloge

Moca krem vapnenac pločica za zid viseće The Moca krem vapnenac najčešće se koristi za pokrivanje unutrašnjih zidova i eksterijera aplikacija kao što su viseće (zalepljeni ili sortirano).

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Moca krem vapnenac pločica za zid obloge
Moca krem vapnenac najčešće se koristi za pokrivanje unutrašnjih zidova i eksterijera aplikacija kao što su viseće (zalepljeni ili sortirano). Takođe je preferencijalni vapnenac koristi u podne obloge sa umerenim preopterećenosti.
Međutim, vrste rada koje donose najviše kredita i priznavanje da kremu za Moca lepe vene i boje su Masonerije i zidanje uradio za unutrašnju dekoraciju, kao i vrt dekoracija.
Ovde, The Moca krem vapnenac je takođe prelep kamen koji će se koristiti zajedno sa tamnije plitkom, granit ili kliker. Pozadinu neutralna, lakši i prijatno pravi predivna kombinacija sa malo tamnija prirodnog kamena.


Aplikacija:
Nalazimo spektakularno aplikacije kreme Moca vapnenac, kamini, fontane, kolone i balusters, stepeništa, podovi / pokrivamo, unutrašnje dekoracije, zidarstvo, obloge.
Dostupno u Polished, izbrusio, pranje kiselina, Četkica-mrtav pijan isklesano.


Ekskluzivnim proizvodima
Moca kremu sa saжa table, još jačem više lightweight!
Odgovarati za bilo koji projekti zid obloge, ugao, verandu, balkon, lift dekoracija, funkcija zid


Dobro došli da kupite čisto prirodnih kvaliteta moca krem bež vapnenac pločica za zid obloge od Thinkrock kamena, koji je poznat kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini. Mi smo jedan od svetskih poznatih marki. Poznat po visokog kvaliteta, velike čvrstoće i dobra dekoracija i praktičnu vrednost, ovaj kamen ne zaslužuje tvoje poverenje.

Hot Tags: Moca krem bež vapnenac pločica za zid viseće Kine, fabrika
Srodni proizvodi
Istraga